Project Description

Voćno punjenje pomorandža za krofne – Voćno punjenje posebno pripremljeno za proizvodnju pekarskih proizvoda- apliciranje u proizvod nakon pečenja.Proizvod je napravljen od voćnih kaša (slično marmeladi) sa izrazitom aromom pomorandže, koje proizvodima daje prijatnu svežinu.

Pakovanje

6/1,12/1 (kantice od 6,12 kg)

Tehnološki postupak:

Sirovina                               Količina (kg)

  • Smeša za krofne                           50
  • Brašno T-500/T-400                     50
  • Kvasac                                             5
  • Voda                                             50-60

Voćno punjenje pomorandža za krofne 30

Vreme zamesa : 2 + 5 minuta (spiralna mesilica)
Temperatura testa: 26-28°C
Odmaranje u masi: 20 minuta

Deljenje na komade
Završna fermentacija:45 – 50 minuta

Odmaranje na sobnoj temperaturi 10-15 minuta.
Prženje u fritezi
Temperatura ulja 180°C

Punjenje krofni