Kompanija Kršulj

Kompanija Kršulj je ekipa školovanih, mladih i ambicioznih radnika. Okuplja nas u želji da ostvarimo nemoguće. U proizvodno – ekonomskom okruženju, iz sopstvenog razvoja, dugi niz godina Vam nudi proizvode koji su nekada dolazili isključivo iz Italije i Austrije.

Kompanija Kršulj je osnovana 1992.godine i od tada imamo jedan cilj – da oslušnemo potrebe naših potrošača i izgradimo prepoznatljiv brend, što je rezultiralo velikim brojem domaćih nagrada i priznanja kao i visokim standardom i kvalitetom naših proizvoda.

U želji da opravdamo poverenje koje nam naši potrošači svakodnevno ukazuju, pratimo svetske trendove u oblasti pekarstva i ulažemo u nova postrojenja i opremu. Našu težnju za unapređenjem poslovanja potvrđujemo i 2009.godine, kada naš proces proizvodnje sertifikujemo u skladu sa HACCP sistemom i ISO 9001:2008 standardom. Ovim smo definisali sve segmente poslovanja, sa ciljem da smanjimo mogućnost grešaka, i što je najvažnije proizvedemo zdravstveno ispravan proizvod.

Kroz razne seminare zaposlenima se pruža mogućnost sticanja novih znanja i veština. Rezultat ovakvog poslovanja jeste prijatna i porodična atmosfera u kojoj rad predstavlja zadovoljstvo.

Naša misija je DOBRO UČINI BOLJIM.