Project Description

visnja

Voćno srce višnja – Termostabilni voćni nadev izuzetnog kvaliteta, sa velikim sadržajem plodova višnje, namenjen pekarskoj i konditorskoj industriji.
Proizveden je od zamrznutih plodova višnje. Nadev je namenjen za punjenje pekarskih proizvoda, za torte i kolače, sladoled i voćne jogurte.

Pakovanje

1/1, 6/1,12/1 (kantice od 1,6,12 kg)

Tehnološki postupak:

Sirovina                           Količina (kg)

                 Američka pita

  • Brašno T-500/T-400               2
  • Margarin                                 1
  • Šećer u prahu                         0,6
  • Kvasac                                  0,020
  • So kuhinjska                         0,010
  • Princes krem                           1
  • Voćno srce višnja                   1                  

Vreme zamesa : 20 minuta (spiralna mesilica)
Temperatura testa: 20°C
Odmaranje u masi: 25-30 minuta na temperature od 5°C

Oblikovanje podloge

Pečenje podloge (5-10 minuta)

Filovanje

Temperatura pečenja: 220 – 200°C

Vreme pečenja: 25-28 minuta