Project Description
Voćno srce višnja – Termostabilni voćni nadev izuzetnog kvaliteta, sa velikim sadržajem plodova višnje, namenjen pekarskoj i konditorskoj industriji.
Proizveden je od zamrznutih plodova višnje. Nadev je namenjen za punjenje pekarskih proizvoda, za torte i kolače, sladoled i voćne jogurte.
Pakovanje
1/1, 6/1,12/1 (kantice od 1,6,12 kg)
Tehnološki postupak:
Sirovina Količina (kg)
Američka pita
- Brašno T-500/T-400 2
- Margarin 1
- Šećer u prahu 0,6
- Kvasac 0,020
- So kuhinjska 0,010
- Princes krem 1
- Voćno srce višnja 1
Vreme zamesa : 20 minuta (spiralna mesilica)
Temperatura testa: 20°C
Odmaranje u masi: 25-30 minuta na temperature od 5°C
Oblikovanje podloge
Pečenje podloge (5-10 minuta)
Filovanje
Temperatura pečenja: 220 – 200°C
Vreme pečenja: 25-28 minuta