Opis proizvoda

pomorandza

Voćno srce pomorandža – Termostabilni voćni nadev izuzetnog kvaliteta, sa velikim sadržajem plodova pomorandže, namenjen pekarskoj i konditorskoj industriji.
Proizveden je od zamrznutih rezanaca pomorandže. Nadev je namenjen za punjenje pekarskih proizvoda, za pite i kolače.

Pakovanje

1/1, 6/1,12/1 (kantice od 1,6,12 kg)

Tehnološki postupak:

Sirovina                           Količina (kg)

                 Jaffa kroasan

  • Kroasan lux                         100
  • Kvasac                                 4-6
  • Margarin u zames                 5
  • Voćno srce pomorandža     20
  • Voda                                   50-60
  • Margarin u testo                   50

Čokolada za premaz

Vreme zamesa : 30 minuta (spiralna mesilica)
Temperatura testa: 20°C
Odmaranje u masi: 10 minuta

Deljenje na komade

Ubacivanje margarina

Razvlačenje 5×3

Razvlačenje na 3 mm

Sečenje, formiranje i filovanje
Završna fermentacija:45-50 minuta
Temperatura pečenja: 250 – 230°C
Vreme pečenja: 23-25 minuta