Opis proizvoda
Voćno srce pomorandža – Termostabilni voćni nadev izuzetnog kvaliteta, sa velikim sadržajem plodova pomorandže, namenjen pekarskoj i konditorskoj industriji.
Proizveden je od zamrznutih rezanaca pomorandže. Nadev je namenjen za punjenje pekarskih proizvoda, za pite i kolače.
Pakovanje
1/1, 6/1,12/1 (kantice od 1,6,12 kg)
Tehnološki postupak:
Sirovina Količina (kg)
Jaffa kroasan
- Kroasan lux 100
- Kvasac 4-6
- Margarin u zames 5
- Voćno srce pomorandža 20
- Voda 50-60
- Margarin u testo 50
Čokolada za premaz
Vreme zamesa : 30 minuta (spiralna mesilica)
Temperatura testa: 20°C
Odmaranje u masi: 10 minuta
Deljenje na komade
Ubacivanje margarina
Razvlačenje 5×3
Razvlačenje na 3 mm
Sečenje, formiranje i filovanje
Završna fermentacija:45-50 minuta
Temperatura pečenja: 250 – 230°C
Vreme pečenja: 23-25 minuta