Project Description

jabuka

Voćno srce jabuka – Termostabilni voćni nadev izuzetnog kvaliteta, proizveden od rendanih plodova jabuke namenjen pekarskoj i konditorskoj industriji.

Pakovanje

6/1,12/1 (kantice od 6,12 kg)

Tehnološki postupak:

Sirovina                          Količina (kg)

                       Lenja pita

  • Brašno T-500/T-400               1
  • Margarin                                 0,5
  • Šećer u prahu                         0,2
  • Prašak za pecivo                  0,020
  • So kuhinjska                         0,010
  • Jaja                                       0,180
  • Orah nadev                            0,6
  • Voćno srce jabuka                1 ,4                

Vreme zamesa : 20 minuta (spiralna mesilica)
Temperatura testa: 20°C
Odmaranje u masi: 25-30 minuta na temperature od 5°C

Oblikovanje podloge

Filovanje

Temperatura pečenja: 220 – 200°C

Vreme pečenja: 25-28 minuta