Opis proizvoda

Chocorocco je pekarski termostabilan, kakao krem. Koristi se za punjenje i prelivanje pekarskih proizvoda: kroasana, danskog peciva, krofni.
Zbog izuzetne stabilnosti pogodan je za punjenje proizvoda pre i posle pečenja.

Pakovanje

6/1 (kantice od 6 kg).

Tehnološki postupak:

Sirovina                           Količina (kg)

  • Kroasan lux                         100
  • Kvasac                                 4-6
  • Margarin u zames                 5
  • Chocorocco krem              20
  • Voda                                   50-60
  • Margarin u testo                   50

Vreme zamesa : 30 minuta (spiralna mesilica)
Temperatura testa: 20°C
Odmaranje u masi: 10 minuta

Deljenje na komade

Ubacivanje margarina

Razvlačenje 5×3

Razvlačenje na 3 mm

Sečenje, formiranje i filovanje
Završna fermentacija:45-50 minuta
Temperatura pečenja: 250 – 230°C
Vreme pečenja: 23-25 minuta